Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik ve Spor Kulübü ; Manisa Oryantiring İl Temsilciliği görevine atanan Figen Taran ‘a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilgi VEREN, Metin POYRAZ, Okyay Fevzi KANIK, Önder SOYKAN ve Branş Teknik Danışmanı Muammer İNAN ile Özgür MORBEL ; yeni görevi nedeniyle Manisa Oryantiring İl Temsilciliği görevine getirilen Figen Taran’ı ; İdareci olarak görev yaptığı Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ziyaret ettiler.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulundan Bilgi VEREN; 
Kulübümüz Akhisar’ın ilk Oryantiring Kulübüdür. Farklı kategorilerdeki takımlarımız Kademelerde ve Türkiye Şampiyonalarında başarı ile mücadele etmektedirler.
Manisa Oryantiring’inin başına sporu bilen ve spor camiası tarafından tanınan ; özellikle bir bayan yöneticinin, Figen Hanımın gelmiş olması  bizleri daha da memnun etmiştir. Mazereti nedeniyle aramızda bulunamayan,  iyi dileklerini ve selamlarını yollayan Kulüp Başkanımız Sayın Nazan BAHAR ve Yönetim kurulumuzdan arkadaşlarımız ile  başarılı  görevler diliyoruz dedi. 

Manisa Oryantiring İl Temsilcisi Figen Taran ise; Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik ve Spor Kulübü, Oryantiring Branşının Akhisar’da faaliyet gösteren ilk kulübü olması bu branştaki yeri anlamında değerini daha anlamlı yapmaktadır. Kulübümüzün bir çok Türkiye dereceleri bulunmakta , sporcularımız kürsülerde yer bulmaktadır. Bizler bu başarıları arttırmak ve tüm kulüplerimize yayabilmek adına ,Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik ve Spor Kulübünü her zaman örnek olarak göstermekteyiz. İnşaallah tüm kulüplerimiz ve sporcularımız Türkiye dereceleri ile ilimizi gururlandıracaklardır. Dedi.
 
TARAN; Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulunuza, mazereti nedeniyle aramızda bulunamayan,  iyi dileklerini ve selamlarını yollayan Kulüp Başkanı Nazan BAHAR hanıma,  bu nazik ziyaretiniz ve güzel temennileri  için  teşekkürlerimi sunuyorum. dedi.