Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası  (ATSO) Bir yıl boyunca 125 öğrenciye bursa veren ATSO, bunlardan 40 kişi mezun olunca tekrar 125 öğrenciyi tamamlamak için 40 kişilik öğrenci açığını kapatmak için 40 asil, 10 yedek öğrenciyi Noter huzurunda kura çekerek belirledi.
2017-2018 öğretim yılında burs alacak 40 Asil ve 10 yedek öğrenciyi belirlemek için Noter huzurunda ATSO Toplantı salonunda yapılan kura çekilişine Akhisar 3. Noter Yusuf Işık, Başkatip Zehra Adagülü, ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Başkan yardımcıları Ufuk Merde, Harun Eryüksel, Yönetim Kurulu üyeleri Adem Çakır, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) TOBB Manisa Akademik Danışmanı Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, MCBÜ Sürekli Eğitim Merkez Müdürü Doç. Dr. Mahmut Kargın, Kırkağaç Meslek Yüksel Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı, ATSO Genel Sekreter Ali Özkervancı ve basın mensupları katıldı.

40 ÖĞRENCİ KURA İLE BELİRLENDİ

Kura çekimi ile bilgi veren ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz;" ATSO olarak 125 kişiye burs veriliyorduk. geçen yıl 40 öğrenci mezun oldu. Tekrar 125 öğrenciye tamamlamak için noter huzurunda kura çekimimizi yapıyoruz. Bize müracaat eden 157 öğrenciden 40 öğrenciyi noter huzurunda kura ile belirledik. Kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye şeffaf bir şekilde basın ve noter huzurunda kura çekimi yapıyoruz" dedi.

MCBÜ, ATSO'YU ZİYARET ETTİ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, MCBÜ Sürekli Eğitim Merkez Müdürü Doç. Dr. Mahmut Kargın, MCBÜ Kırkağaç Meslek Yüksel Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı ile birlikte, Teknokenti tanıtmak, aynı zamanda Akademik danışman olarak Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. 
TOBB Manisa Akademik Danışmanı Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, "ATSO'yu ziyaretimiz başkan Abdurrahman Yılmaz ve yönetim kuruluyla tanışmak bilgilendirmek ve Teknokenti tanıtmak amaçlı ziyaretimizi gerçekleştirdiği belirtti.

ATSO, MCBÜ TEKNOKENT’E ORTAK OLUYOR

Teknoloji geliştirmeye yönelik olarak Ar-Ge çalışmalarının yapılacağı Manisa Celal Bayar Üniversitesinin öncülüğünde kurulan Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknokent’in lansman toplantısı Akhisar Ticaret Sanayi odasında yapıldı.

ATSO'da yapılan 40 asil, 10 yedek öğrencinin Noter huzurunda kura ile belirlenen burs toplantında konuşan MCBÜ, TOBB Manisa Akademik Danışmanı Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş;"Manisa’yı ilgilendiren her konuda üniversite ile birlikte yerel yönetimler, Ticaret Odaları ve özel sektör var. Bu birlikteliği her alanda sağladığımıza inanıyorum. Manisalılar elbirliğiyle bu projeye sahip çıktılar. Teknopark’ı bu sene sonu itibariyle faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz. Manisa için hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim diye konuştu.