Açılış konuşmasını yapan Muhasebe ve Finansman alan şefi Bülent AYGÜN, muhasebe mesleğinin her zaman var olacak, iş imkânlarının çok ve yaygın bir meslek olduğunu belirterek SMMM odası temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti ve sözü kendilerine bıraktı.

Oda üyeleri “Muhasebeci kimdir? Ne iş yapar, Muhasebeci nasıl olunur ve giriş şartları nelerdir, Muhasebe mesleğinin avantajları ve Dezavantajları, Muhasebecilik mesleğinde kazanç, Mesleğin iş olanakları ve çalışma alanları, Mesleğin geleceği” konularında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ile birlikte seminer sona erdi. 

Okul müdürü İsmail KARABIÇAK, Geleneksel hale gelen ve her yıl gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik ile öğrencilerimizin meslek tercihlerini doğru yapmalarını sağlamak istediklerini, muhasebe ve finansman alanında çalışacak eleman arayan çok sayıda işyeri olduğunu ve okulumuzun bu ihtiyacı karşılayacak donanıma ve bilgi birikimine sahip olduğunu söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.