Tıfıl Akademi çocuk ve bilim Şenliği’nde; “Tıfılların müzik gösterisi, bilim gösterisi, robotik kodlama gösterisi, Burcu Tokgöz ile cup cake süsleme, duyusal oyunlar; Kim korkar ahtapottan ve çiftlikteki hayvanlar çıldırdı, şenliğe imzanı at, yüz boyama, sosis balon, çuval yarışı, sandalye kapmaca, halat çekmece, top taşıma, oyun parkuru, pamuk şeker standı, macun standı, pop corn standı, yiyecek ikramı, BÜKSEV standı ve miniklere sürpriz hediyeler sizleri bekliyor.
 
Ayrıca şenlikte BÜKSEV’in standına bağışlayacağınız oyuncak ve kitaplarla CBÜ Çocuk onkoloji bölümünde yatan çocuklara umut olabilirsiniz..
 
Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezinden yapılan açıklamada; “Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezi 23 Nisan çocuk ve bilim şenliğini tüm çocuklarımıza armağan ediyoruz. Şenliğimizde tüm çocuklar hak ettikleri bilim ve eğlenceyle buluşuyor Geleceğimiz olan çocuklarımızı dünya üzerinde onlara özel verilmiş tek bayramda onlara yakışır şekilde Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezimizde misafir ediyoruz.
 
Çocuklarımız gelişimlerine uygun olarak Tıfıl Akademi Eğitmenleri ve Psikoloğu tarafından onlar için özel olarak tasarlanmış çok çeşitli oyun atölyelerimize ücretsiz olarak katılabilecek.
 
Nerde o eski sokak oyunlarımız değil mi? Tıfıl Akademi olarak geçmiş ile günümüz arasına bir oyun köprüsü kuruyoruz ve tüm Akhisarlı çocukları Sokak Oyunları oynamak için Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezi 23 Nisan Çocuk ve Bilim Şenliğimize davet ediyoruz.
 
Tüm gün rengarenk balonlar, eğlenceli şarkılar, renkli mi renkli, şeker mi şeker ikramlıklarımız ile sizlerleyiz Tıfıl Akademi ailesi olarak ikinci şubemizin açılışını o gün gerçekleştireceğiz tüm dostlarımızı Çocuğa ve çocuklara gönül vermiş büyük küçük herkesi açılışımıza ve şenliğimize bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
 
İletişim İçin
0538 681 93 98
21 Nisan 2018 Saat 11.00’da
Hürriyet Mah. 419 sokakta