Teknoloji sayesinde tüm dünya ile iletişim kurabiliyor ve sesini herkese duyurabiliyor. Biz Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezi olarak Türk değerleri ile dünya vatandaşı olacak çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla Butik Blok Oyun Grubu programımızı hazırlıyoruz.

Butik Blok Oyun Grubunda İngilizce atölyemiz ile çocukların anadilimiz Türkçe’nin yanı farklı bir dilin varlığını, bu yeni dilde kendini ifade etmeyi keşfediyor. Beyin en çok 0-4 yaş arasında yeni bilgileri edinir. Bu en kıymetli 4 yılı dolu dolu kazanımlar ile geçirmek için sizi Butik Blok Oyun Grubumuza bekliyoruz.

Artık tüm çocuklarımız teknoloji ile zaman geçiriyor. Ebeveyn olarak bizler onların teknoloji ile sağlıklı ve doğru zaman geçirmesini istiyoruz. Bu amaçla Robotik Kodlama atölyemiz Butik Blok Oyun Grubu sizler için tasarlandı. Bu atölyede çocuklarımız çevremizde olan sorunlar üzerine düşünüp, bunlar için teknolojinin yardımı ile yenilikçi çözümler arayacaklar. Unutmayalım ki, biz onlara imkan tanırsak onlar dünyaya kurtaracak güçte olacaklar.

Robotik kodlama ile dikkat süresi artan çocuklarımız satranç atölyesinde bu becerisini destekliyor. Dünyada başarı kazanmış tüm bilim insanlarına baktığımızda satranç bildikleri karşımıza çıkıyor.  Biz Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezi olarak çocuklarımızın başarısını önemsiyoruz ve onların problem çözme, odaklanma, karar verme ve diğer tüm bilişsel-sosyal gelişimleri ile satranç atölyemizi kuruyoruz. 

Türk kültür mirasımızdan biri olan masallara çok önem veriyoruz, çünkü masallar çocuklarımıza her problemin sonunda mutlaka bir umut vardır felsefesini masallarla öğreniyor. Masallarda yer alan karakterler ile kendi kişilik gelişimini destekliyor. Masal dinlerden odaklanma, işitsel dikkat becerisi destekliyor. Masal sonrası yaptığımız etkinliklerde kendini sanat ile ifade etmeyi keşfediyor.  Bu amaçlarla yaş gruplarına göre özel olarak seçilmiş ve tasarlanmış masal atölyelerimiz Butik Blok Oyun Grubu sizleri bekliyor. 

 Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezi dünyada ve ülkemizde yenilikçi öğrenme yöntemlerini ve doğruluğunu bilim dünyası tarafından kanıtlanmış eğitim yaklaşımlarını benimsiyor.  Montessori atölyemizde çocuklarımız özgürlükçü ortamda motor becerilerini geliştiriyor. Bilişsel çalışmalar ile yeni bilgileri deneyerek ve kalıcı bir şekilde öğreniyor. 

 “çocuğun eline koyamadığınız şeyi zihnine koyamazsınız” (Maria Montessori) mottosu ile her atölye gününde Psikologumuz tarafından özel olarak hazırlanmış duyusal oyun saatimize katılıyorsunuz. Böylece çocuğumuzun farklı duyuları (görme, dokunma, işitme, tatma, koklama) aynı anda aktif hale gelerek öğrenme kalıcı hale geliyor.

Oyun grubumuzun çalışma saatleri;

Sabah Blok Oyun Grubu 
08.00-12.30 
(16 Kişi)

Öğleden Sonra Blok Oyun Grubu 13.00-17.30
(16 Kişi) 
  
Blok Oyun Grubu (4kişilik kontenjan)
08.00-17.30 saatleri arasında-